Home
Valet
Titta på videon
Delta
Motivera dina kunder
Lär av dina kunder
Om du vinner
Nyheter
Kontakt
Schema
Håll dig uppdaterad
Partners

F.A.Q.

FAQ

Hur länge pågår valet?

Valet pågår mellan 17 september - 19 november 2020. Under den perioden kan konsumenter bedöma de deltagande produkterna. Se schemat.

Hur kan jag bli den övergripande vinnare?

Alla kategorivinnare får en chans att vinna den övergripande titeln. Kategorivinnaren som får det högsta slutbetyget, vinner den övergripande titeln.

Ska jag anmäla mitt företag?

Ja, det kan du göra genom anmälningsformuläret eller genom att kontakta oss. Varje produkt som distribueras i Sverige kan delta i valet.

Hur kan jag delta på ett aktivt sätt?

För att motivera konsumenter att bedöma produkter, kan du använda olika marknadsföringsmaterial. Du kan motivera dina kunder med hjälp av online banners på din webbsida, nyhetsbrev, sociala medier, eller med hjälp av affischer och flyers. Varje deltagare får en personlig röstlink för att direkt samla röster. Se marknadsföringsmaterial.

När tillkännages vinnarna?

Datumet för tillkännagivandet är inte känt just nu.

Kostar det något att delta?

Nej, det koster ingenting att delta. Varken för producenter eller konsumenter.

Var kan jag ställa frågor eller ge kommentarer?

Q&A strävar efter att tillhandahålla fullständig information. Kontakta gärna Q&A om du har frågor, om det förekommer otydligheter om valet eller om det anges inkorrekta uppgifter.

Finns ditt svar inte här?

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svar på din fråga här, har du möjlighet att skicka oss ett meddelande. Vi kommer att svara på din fråga så snart som möjligt.